Training in De Gorzen, zaterdag 24 november

Zaterdag 24 november zal de training in De Gorzen in Ridderkerk plaatsvinden. Het betreft een fartlektraining. Het (regelmatig) trainen op een zachte ondergrond is heel goed voor de loopontwikkeling. Deze training is dan ook echt een aanrader.
- De training in De Gorzen is geschikt voor alle niveaus!
- De start is om 9.30 uur op de parkeerplaats in De Gorzen.
- De training duurt zoals gebruikelijk ongeveer 1,5 uur.
Hieronder de route. (Gorzenweg, Ridderkerk). Je moet een stukje het industrieterrein over om op de goede plek in de Gorzen te komen. De gorzenweg moet je helemaal uitrijden (dus nog iets verder dan je hieronder op de afbeelding ziet) Daar is genoeg parkeergelegenheid.
Inline afbeelding 1
Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Spijkenisse hele en halve marathon

Voor de 7e keer en hele en een halve marathon en daarnaast een 5km en 10km loop.

In 2006 is deze marathon voor het eerst gelopen. Hij werd georganiseerd ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van atletiekvereniging SPARK uit Spijkenisse.

De marathon begint en eindigt in Spijkenisse en gaat verder vooral door de polder van Putten en langs de Bernisse.

Het kan een zware marathon zijn: je kunt je niet verschuilen en het weer heeft overal vrij spel. Dat heeft echter zijn charme: op alle edities kwam dan ook een behoorlijk aantal lopers af waaronder een aantal uit België, Verenigde Staten, Noorwegen, Duitsland en Groot Brittannië.

De volgende editie is op zondag 16 december 2012

Website en inschrijven

7e-spijkenisse-marathon

 

Geplaatst in Evenementen | Een reactie plaatsen

5e Bergse Plasloop in Rotterdam-Hillegersberg

Op zondag 14 oktober a.s. organiseert Rotterdam Atletiek de 5e Bergseplasloop. De organisatie verwacht dat er veel hardlopers voor het goede doel aan de start verschijnen.
Er is een jeugdprogramma op de 1 en de 2 km, een neuzenloop (Clini Clowns) maar wel serieus afgezet en met elektronische tijdwaarneming.

Voor de senioren is er de 5 en de 10 km, waarbij op de 10 km een prestatieloop en een wedstrijdloop wordt georganiseerd. Het parcours is door de AtletiekUnie gecertificeerd.

Informatie en inschrijven kun je via www.ra.nl/bergseplasloop

Geplaatst in Evenementen | Een reactie plaatsen

Estafette marathon in Spijkenisse

estafette loop

hardloop estafette

Oproep aan de leden van Loopgroep Zwijndrecht van medelid Theo Schefers om samen met hem en andere leden aan deze estafetteloop mee te doen.

Voor de tiende maal een estafettemarathon in Spijkenisse. Na het succes van vorig jaar is dit evenement een herhaling waard. Een loop waarbij prestatie en gezelligheid hand in hand gaan. De organisatie hoopt ook nu weer op een groot aantal deelnemers.

Jong en oud kunnen op deze manier gezamenlijk een marathon volbrengen. De marathonafstand, 42195 m, wordt gelopen op een parcours op en om de atletiekbaan. Elk team bestaat uit vijf personen, elke deelnemer loopt het parcours van 1406 m zes maal. Het wisselpunt bevindt zich op de atletiekbaan. Rondom de baan is het mogelijk tenten e.d. te plaatsen.

Wanneer Zondag 16 september 2012
Waar Atletiekbaan SPARK, Plaatweg (Atletiekpad) Spijkenisse
Aanvangstijd 12.00 uur
Inschrijfkosten € 25,00 per team (voor- en na-inschrijving); i.v.m. organisatie graag inschrijving en betaling vóór de wedstrijddag; € 20,00 voor jeugdteams < 19 jaar
Teams Inschrijving staat open voor herenteams, damesteams, gemengde teams en jeugdteams < 19 jaar;N.B. een gemengd team bestaat uit drie dames en twee heren of twee dames en drie heren.Na afloop verloting op startnummer
Faciliteiten Kleed- en doucheruimte; EHBO is aanwezig
Maximum aantal teams 100
Inschrijven Neem contact op met Theo Schefers
Betaling inschrijfgeld In overleg met Theo Schefers
Uitslagen Website SPARK: www.avspark.nl

 

Geplaatst in Evenementen | Een reactie plaatsen

Maasstadloop

Datum:             zondag 9 september
Afstanden:        5 km en 10 km
Start:               11 uur, Running Blind: 10:50 uur
Start en finish:   PAC Rotterdam
Parcours:          Kralingse Bos
Inschrijfkosten:  € 7,- (excl. huur chip)

Inschrijven

De Maasstadloop is een leuk no-nonsense loopevenement in Rotterdam. Het vlakke, snelle parcours van 10 en 5 kilometer voert door het Kralingse Bos en rond de Kralingse Plas. Deze loop door het ‘Central Park’ van Rotterdam is voor lopers en loopsters van elk niveau en zowel toegankelijk voor wedstrijdatleten als recreatieve hardlopers.

Geplaatst in Evenementen | Een reactie plaatsen

Drechtstedenloop afgelast

Door onoverkomelijke organisatorische problemen gaat de Drechtstedenloop van 30 september 2012 niet door.

Iedereen die zich reeds heeft ingeschreven hoeft hierover geen contact met de organisatie op te nemen: er zal geen incasso worden gepleegd. Ook eventueel bestelde shirts worden automatisch geannuleerd.

Geplaatst in Evenementen | Een reactie plaatsen

Bruggenloop Rotterdam 2012

Vandaag is de inschrijving voor de Bruggenloop Rotterdam is geopend!

Bruggenloop Rotterdam 2012

Bruggenloop Rotterdam 2012

Het evenement beleeft op zondag 9 december 2012 zijn 25e editie. Voor deze jubileumeditie wordt alles uit de kast gehaald om het evenement spraakmakender te maken.

Ook in 2012 krijg je de kans om mee te doen aan deze loopbelevenis in Kerstsfeer. De start is om 15.30 uur zodat je de schemering tegemoet loopt. Alle deelnemers worden voorzien van een looplampje, zodat een magisch lint van lichtjes ontstaat.

Inschrijven kan hier.

Geplaatst in Evenementen | Een reactie plaatsen

Seuterloop aanstaande donderdagavond

Beste loopvrienden en -vriendinnen,

Nu nog 3 dagen en dan is het weer zo ver: de Seuterloop ! Ze geven behoorlijk loopweer op volgens de laatste berichten, dus dat is mooi meegenomen.

Site met alle benodigde informatie: www.seuterloop.nl. Ik zag dat de datum nog steeds niet goed stond (op vorig jaar),  maar laat je daardoor niet van de wijs brengen. Alle andere informatie is nog correct.

Aanvangstijdstip:
19.00 uur       1 km jeugd t/m 9 jaar
19.15 uur       1 km jeugd 10-12 jaar
19.30 uur       5 km alle leeftijden
20.15 uur       10 km alle leeftijden

Inschrijven bij de winkel van Voorwinden aan de Noord Voorstraat in het Centrum van ‘s-Gravendeel. Rijd maar naar de kerktoren, dan kan het niet missen.

Net als vorig jaar weer een mooi t-shirt voor alle senioren deelnemers en een ijsje voor alle jeugdigen. Voor iedereen daarnaast ook een mooie medaille met draaglint en natuurlijk weer heel veel sfeer en veel toeschouwers.

De organisatie rekent op zo’n 500 deelnemers dit jaar en natuurlijk goed weer (in elk geval beter dan vandaag ;-)).

Tot komende donderdag de 16e in ‘s-Gravendeel.

Namens de organisatie van de Seuterloop

Geplaatst in Evenementen | Getagged , , , , , | Een reactie plaatsen

Hallo hardloopvrienden!

Welkom bij Loopgroep Zwijndrecht. Deze website is in aanbouw en we zijn nu volop alle mogelijkheden aan het testen. Er komt een nieuw smoelenboek met daarop een geactualiseerd overzicht van alle leden met hun naam erbij. Mirjam zal van alle nieuwe leden een foto maken.

Heb je vragen? Stel ze gerust! Heb je suggesties voor deze website, laat het dan even weten aan een van de onderstaande personen.

Arie den Hoed
Ton van Roessel
Mirjam Geers
Hans Olthoff

Geplaatst in Website | Getagged , , | 3 Reacties